Jednodruhová bylinková sůl s libečkem.
Libeček má výraznou, silnou vůni a ostrou příchuť, podobnou celeru. Jeho použití, stejně jako u celeru nebo petržele je široké, u jídel s libečkovou solí získáte příjemnou, lahodnou a nezaměnitelnou chuť.
Nejznámější použití libečku je pravděpodobně jeho přidávání do polévek. Libeček si oblíbíte i v omáčkách, hodí se do dušených pokrmů, zeleninových i masových vývarů. Své využití najde ve spojení s masem, skvělý je k bramborám nebo k "jídlům z jednoho hrnce".
Nebo zkuste osolit cokoliv podle fantazie. S čím Vám naše bylinková sůl chutnala nejlépe? Podělte se s námi o svou zkušenost na info@osoleno.cz.
V západní Asii a jižní Evropě, pravlasti libečku, se používá už od dob starověkých Římanů. U nás se začal libeček pěstovat už ve středověkých klášterních zahradách.
Ručně vyráběná bylinková sůl bez chemických konzervantů, ochucovadel a barviv.
Obsah: 50g
Objemový podíl bylinky a soli - 8 : 1
Složení: libeček lékařský 80%, sůl jedlá kamenná s jodem
Určeno k dochucení pokrmů
Skladujte v suchu!
Výrobce: Martin Habart, U Zahrad 161, 390 01 Tábor
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.



